√ Dé leesbrillenwebwinkel van België

Na uw bestelling ontvangt u van ons direct een e-mail ter bevestiging.
Na uw online betaling ontvangt u van ons een factuur met de vermelding erop dat deze door u 'voldaan' is.
De fabriek 'I Need You' krijgt van ons de opdracht door, en zal uw product voorzien van een eigen pakbon naar u verzenden.

Wij gebruiken als verzendpartner POSTNL.

Na uw betaling is uw bestelling (met ontvangstadres binnen Nederland) in maximaal 2-5 werkdagen bij u in huis. 

Wij proberen elke bestelling zo snel en zo goed mogelijk te verwerken.
Afleveradressen buiten Nederland en België hebben een langere verzendtijd nodig. 
 

Retourneren goederen:

Indien u uw koop wenst terug te draaien, dan is dit mogelijk, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen na de door u ontvangen goederen.
U kunt dit aan ons kenbaar maken middel het invulscherm bij de contactpagina.

Na een reactie van ons op uw verzoek, welke maximaal 48 uur zal duren, kunt u de goederen, (*voldoende gefrankeerd) retour zenden naar ons postadres welke ook vermeld staat op de contactpagina (* na ontvangst door ons vergoeden wij naast uw aankoopbedrag ook de door u gemaakte portokosten van het retour zenden).

Let op, dit is uitsluitend mogelijk indien de goederen nog in volkomen onberispelijke staat verkeren. Wij verzoeken u waar mogelijk ook de originele en liefst onbeschadigde verpakking te gebruiken voor de retournering. Na ontvangst van de goederen door ons, boeken wij het bedrag, inclusief de door u reeds voldane verzendkosten, binnen 48 uur terug op uw rekening. Dit kan alleen de rekening zijn waar de betaling ook door u vanaf is gedaan.

 Onverhoopt verschil in voorraad:

Mochten wij na uw betaling constateren dat een product onverhoopt toch niet meer op voorraad is, dan zullen wij hierover met u contact opnemen binnen 48 uur. Wij zullen u dan een alternatieve leveringsdatum aanbieden, of een terugbetaling binnen 48 uur.